Taxe suplimentare

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente. www.bio-vital.ro nu percepe nicio taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută în plus va puteți adresa imediat pe e-mail la contact@bio-vital.ro

Livrarea și returnarea produselor

Zonă cu acoperire curierat rapid
Comenzile se livreaza prin GLS în termen de 24 – 48 de ore.
Program livrări: luni – vineri

Zonă fără acoperire curierat rapid
Comenzile se livreaza prin firma de curierat GLS, în termen de 2 – 5 zile, care va percepe taxa pentru km suplimentari.
Program livrări: luni – vineri
Toate comenzile primite în zilele de sâmbătă și duminică, se procesează și se pregătesc pentru livrare în ziua de luni.

Pentru produsele care nu sunt pe stoc, se va comunica un termen de livrare estimativ în cadrul apelului pentru confirmarea comenzii.

Produsele comandate pot fi returnate în termen de 14 zile de la plasarea comenzii. Datorită faptului că produsele comercializate pe site-ul www.bio-vital.ro sunt perisabile, se pot returna doar produsele a căror ambalaj nu a fost desigilat sau modificat in orice formă.

In cazul in care produsele au fost livrate gresit, sau au fost deteriorate in timpul livrarii, costul returului este suportat de catre www.bio-vital.ro.

Inafara acestor situatii, costul de retur va fi suportat de catre persoana care a solicitat returul.
În cazul stornării comenzilor cu Retur, costul de transport nu se stornează.

Timpul de livrare al coletului poate varia față de acest interval in funcție de disponibilitatea stocului de produse sau a perioadelor sărbătorilor legale.
In cazul in care intampinati probleme cu privire la plasarea comenzii, va rugam sa ne contactati pe numarul de telefon 0746041232

Nu exista comandă minima pentru achiziționarea de produse de pe site-ul www.bio-vital.ro

Pentru toate comenzile se aplică un cost de transport în valoare de 20 lei (tva inclus). In cazul in care valoarea comenzii este mai mare de 300 de lei, transportul este GRATUIT.

Soluționarea reclamațiilor

Orice reclamație cu privire la eventualele probleme cu produsele va fi adusă la cunoștința www.bio-vital.ro spre soluționare, în maximum 24 de ore de la primirea acestora. În cazul în care produsele suferă deteriorări pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea sumelor încasate deja de bio-vital.ro în termen de 30 de zile, dar nu și alte despăgubiri.
www.bio-vital.ro condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.

Valoarea maximă a obligațiilor societății www.bio-vital.ro față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de către www.bio-vital.ro de la acel client.

www.bio-vital.ro nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile produselor. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.